Меню
Меню

Закуски

Королівські креветки з імбирною заправкою
креветки на оливковій олії,деблашуються білим вином.До них заправка на вершковому маслі з часником,імбирем,та порізаним укропом.Викладається на листове тісто.Збоку в тарілку руккола з заправкою на основі медово-гірчичної заправки з додаванням кисло-солодкого соусу та дольки лимону. 150г
250,00 
Мідії у топіоці з хрусткою фрунчозою
М’ясо чілійської мідії, обсмажується у фритюрі. Подається на хусткій фунчозі та поливається соусом унагі. Декорується кінзою, зеленою цибулею, чілі та кунжутом.130г.
165,00 
Качка Пекін з соусом Хойсин
Філе качки смажене на дровах, видається  слайсованим.До качки подаються млинці на заварному тісті з кунжутною олією.Два соуси: світ чілі та хойсин.Овочі: огірок, стебло селери, та зелена цибуля.150г/170г/60г.
450,00 
Брускети асорті (печений перець, томати канкасе, карпачо з яловичини)
В страву входить  3 брускети на гречаному багеті з печеним перцем, томатами канкасе, сласованою вирізкою телятини. 210г.
175,00 
Карпачо з тунця з трюфельною пастою та морозивом з пармезану
Наша авторська кухня поєднує смак філе тунця та соусу Понзу,трюфельною пастою та морозивом пармезан.Декоруємо рукколою. 100г.
270,00 
Тартар з лосося з томатами канкасе та каперсами
Готуємо з охолодженого та порізаного дрібним кубиком лосося з томатами канкасе,синьою цибулею,перцем чилі,каперсами.Подаємо в кільці тонко слайсованого авокадо з грінками білого хліба власного виробництва. 190г/25г
450,00 
Паштет з печені Фуа-гра та молодого курча під фльором зі смородинового скла
Паштет готуємо з  печінки,яку обсмажуємо на суміші з оливкової олії та вершкового масла з додаванням вершків,мускатного горіха та коньяку.Подаємо на соусі з з смородини та червоного вина.Декоруємо вуаллю з смородинового желе,мікрогріну, та додатково додаємо грінки з пушкарівського хліба. 140г/30г
275,00 
Тартар з яловичини під скляним куполом у хмаринці з картоплею пай
Авторський рецепт тартару включає в себе каперси,синю цибулю.діжонську гірчицю,пассату.зелень (петрушка,кінза).Подаємо з мозковою кісткою,запеченою з трюфельним маслом,гарніруємо картоплею пай та салатним міксом. 160г.
310,00 
Запечені баклажани з томатами та домашнім сиром в лаваші
В лаваш викладаємо баклажани,томати,кінза,сир сулугуні,синя цибуля,сіль,перець та соус Ранч та запікаємо в печі. Подаємо з зеленню.  250г.
190,00 

Салати

Теплий салат з горішками кешью та куркою
Смажені перець болгарський,спаржова квасоля,стебло селери,цибуля,мікс салату,шпинат,горіхи кешью з куркою су-від під заправкою з міксу устричного,соєвого,кисло-солодкого соусів. 300г
275,00 
Теплий салат з горіхами кешью та креветками
Смажені перець болгарський,спаржова квасоля,стебло селери,цибуля,мікс салату,шпинат,горіхи кешью з креветками під заправкою з міксу устричного,соєвого,кисло-солодкого соусів.  300г
395,00 
Теплий салат з горіхами кешью та яловичиною
Смажені перець болгарський,спаржова квасоля,стебло селери,цибуля,мікс салату,шпинат,горіхи кешью з яловичиною під заправкою з міксу устричного,соєвого,кисло-солодкого соусів.  300г
360,00 
Салат Цезар з лососем Гравлакс
Мікс салату (айсберг,ромен) поєднаний з томатами черрі,слабосолоним лососем та соусом Цезар (часник,жовток,анчоуси,каперси,французька гірчиця,винний оцет,оливкова олія,рослинна олія,біле сухе вино,сіль,перець).  270г
445,00 
Гарячий салат з філе міньйон,горгонзолою та трюфельною пастою
Салат викладається на мазок соусу, що складається з каперсів, анчоусів, фрешу лайму, оліі, часнику, та зелені, базиліку та крашу. Для салату входять:телятина філе міньйон смажена, картопля,спаржева квасоля,огірки,зелень шпинату, ромен,сир горгонзола,трюфельна паста. 300г
390,00 
Салат з прошутто, сиром, карамелізованим гарбузом ,зеленим міксом
Салат з міксу руколи та шпинату, заправлений медово-гірчичною заправкою викладається на карамелізований гарбуз (у медові та коньяці). До салату додається прошуто та сулугуні з козячого молока. 200г
225,00 
Гравлакс - роли з лосося з міксом салату,маслинами,томатами чері та синьою цибулею
Роли з слабосолоного лосося гравлакс, що насичені всередені кремом фраше.До ролів подається мікс салату, томатів черрі, синьої цибулі, каперсів, маслин, що заправляється медово-гірчичною заправкою. 240г
385,00 
Дует руколи та бебі мікса з томатами чері та креветками
Мікс салату,руккола,помідори чері,смажені тигрові креветки,слайси сиру Грана Падано під заправкою з оливкової олії,меду,гірчиці французької,бальзамічного оцету.  250г
420,00 
Мікс салату з гарячою качкою з печі на дровах та кармелізованим яблуком
Ми поєднуємо хрусткий мікс салатного листа з карамелізованим яблуком та філе качки су від підпечене на дровах і покрите глазурью.Заправляється дрессингом з рукколи,кунжута,зеленого яблука,цибулі з оливковою олією. 200г
275,00 
Салат Цезар з куркою Су Від
Мікс салату (айсберг,ромен) поєднаний з томатами черрі,куркою су-від та соусом Цезар (часник,жовток,анчоуси,каперси,французька гірчиця,винний оцет,оливкова олія,рослинна олія,біле сухе вино,сіль,перець).  320г
295,00 
Салат Цезар з креветками
Мікс салату (айсберг,ромен) поєднаний з томатами черрі,креветками та соусом Цезар (часник,жовток,анчоуси,каперси,французька гірчиця,винний оцет,оливкова олія,рослинна олія,біле сухе вино,сіль,перець).  270г
365,00 
Салат Грецький з авокадо
Помідор,огірок,перець болгарський синя цибуля.сир фета,оливки (каламата),авокадо  заправляються соусом на основі оливкової олії,італійських трав,сухого базиліку.цукру,гімалайської солі,винного оцту бьянко.  300г
305,00 
Салат Грецький без авокадо
Помідор,огірок,перець болгарський синя цибуля.сир фета,оливки (каламата),  заправляються соусом на основі оливкової олії,італійських трав,сухого базиліку.цукру,гімалайської солі,винного оцту бьянко. 240г.
165,00 

Перші страви

CACCIUCCO з лососем, морським окунем, бебі восьминіжками та мідіями
Готуємо на рибно-креветочному бульйоні з додаванням філе морського окуня,лосося,бебівосьминіжки,мідії в ракушці.  230г
385,00 
Бульйон курячий з броколі та яйцем пашот
Класичний курячий бульон подається з куркою су-від, яйцем пашот, бокколі, та морквою. Зверху декорується петрушкою,укропом.  300г
110,00 

Основні страви

Четверть Качки Печена На Дровах
Крило або ніжка (по наявності) запікається в печі та подається на картопляному пюре ,декорується листочками кмину, печеними томатами.  350г
505,00 
Курча запечене в печі MOVILFRIT з соусом Хо-Шау-Ру та піцеріні
 Курча (половина без кістки, тільки крильця)  Маринується у соусі Хо-Шоу-Ру, що складається з таких інгрідіентів: тростинний цукор,зелена цибуля,імбир,спеції,чилі,вино,часник,соєвий соус.З маринадом курча вариться у су-від. Далі смажиться на дровахта покриваєься соусом LeeKumheе, що має пікантно-солодкий смак з нотками соєвого соусу, часнику та азійських прянощів. 
400,00 
Томлені телячі щоки під соусом Демігляс з овочами гриль та фокачою
Томлені телячі щоки у вині з цибулею та морквою ми подаємо з овочами гриль (помідор,кабачок,болгарський перець,картопля,гливи,синя цибуля) в часниковій олії з петрушкою та чилі і фокачею власного виробництва.
440,00 
Морський окунь під гремолатою в соусі Tabel`oni
Смажене філе морського окуня поливаємо гремолатою,яка складається з пертушки,мяти,базиліку,часнику,лимонної та апельсинової цедри,оливкової олії.Соус на основі томатної пасти та грибного бульйону.
390,00 
Медальйони з телятини під соусом Фуа-Гра
з соусом фуа гра, картопляним пюре та припушеним шпинатом
590,00 
Філе лосося су від з соусом із сиру Філадельфія,вершкового хрону та розмарину
Ніжне філе лосося подаємо з пюрованою картоплею та укропом,соус з вершковим хроном,часником сушеним,перцем,коріандром.  230г
430,00 
Сібас або дорадо зі спаржевою квасолею та молодою картоплею на вибір шефа
Філе сібаса або дорадо запікаємо в печі з соусом лемонграс та подаємо з молодою картоплею,спаржевою квасолею з вершковим маслом.  240г
455,00 
Ошийок смажений на дровах,з пекінською капустою під гострою заправкою
Ошийок маринується у кефірі з цибулею.Смажиться у печі на шампурі з маринованою цибулею.Подається на тонкому лаваші, та посипаєтся зеленню петрушки та кропу.З ошийком подається салат з капусти з маринадом в який входять часник, чілі та імбир.  350г
320,00 
Ролл з лосося з червоною ікрою,вершковим соусом та молодими овочами
Смажений ролл з лосося на відкритих дровах викладається на молоді овочі, приготовані на пару: картопля, цукіні, морква, броколі, та спаржева, квасоля.Зверху поливається соусом вершковим Блу Чіз з горгонзолою та вершковим маслом на жовтках.До соусу додається шпинат та бланширується у соусі.  260г
550,00 

Стейки

Стейк Рібай Україна (за 100грам)
Класичний Рибай від кращих укранських фермерів. Соуси обираєте окремо.  100г
255,00 
Стейк Філе Міньон Україна (за 100 грам)
Міньон Україна-філе міньон готується з вирізки  говядини великого поясничного відділу.Стейк філе-міньон Україна подача на грінці з чорного хліба та свіжими листочками чебрецю.Соуси обираються окремо.  100г
235,00 
Стейк Тамагавк (Україна) 100г
Стейк Томагавк відноситься до стейків Рібай та при приготуванні та подачі зберігається довга реберна кістка,що надає додаткової пікантності та присмаку. Соуси та гарнір обираєте окремо.  100г
140,00 
Стейк Чак Україна (ціна за 100г)
Стейк Чак- альтернативний стейк типу Рибай,вирізка з передньої частини туші ,ніжне та ароматне мясо з високим рівнем жирності,насиченим та соковитим.При замовленні вказуйте ступінь просмаження та робіть вибір на користь стейків 250-300г.
120,00 

Паста та Різотто

KARBONARA з вершково-пармезановим соусом та панчетою
Нашу пасту ми подаємо з цибулею смаженою.беконом,вершками та пармезаном. 240г
180,00 
Лазанья з розтомленною телятиною, овочами та томатами пілаті з соусом бешамель
Листи для лазаньї ми прошаровуємо начинкою та соусом бешамель. У начинку входить м’якоть яловичини, томати пілаті, стебло селери, морква, цибуля, болгарський перець. Всі інгрідієнти протушуємо разом з розтомленими волокнами яловичини. Лазанью зверху посипаємо сумішью моцарели та пармезану. Декоруємо мікрогріном. 200г
200,00 
Равіолі з креветками під білим вином з рікотою з соусом із біску
Тісто для равіолі готується на італійському борошні, жовтках та шпинатові – для додавання кольору у начинку входять такі інгрідієнти : креветки королівські, рікотта, цедра лимону, жовток та петрушка.Равіолі подається у соусі із  біску з білим вином та пармезаном.  Декоруємо зеленою олією з базиліку,листям шпинату та слайсами пармезану.  150г
215,00 
Чорний різотто з креветками та бебі восьминіжками
 При приготуванні у різотто з спеціального рису арборіо, додається чорнила каракатиці, пармезан, вершкове масло  та чебрець.До різотто додається креветки, бебі восьминіжка, томати черрі та базилік.  330г.
430,00 
Горіхова паста з шпинату і цукіні на грилі та соусом чімічурі
Паста ручної роботи на жовтках та італійському борошні з додаванням шпинату для зеленого кольору. Паста заправляєтся вершковим соусом. До неї входять слайси кабачка двох видів приготування – частина маринується бальзамічним оцтом та оливковою олією, а друга частина обсмажується на грилі та обволікається соусом чімічурі. Паста подається з грецьким горіхом та пармезаном. Декорується молодими листочками шпинату. 240г
175,00 
Чорна паста з морепродуктами та білим вином
Паста ручної роботи  в яку при приготуванні додаються чорнила каракатиці. При приготуванні змішується з вершковим соусом. До пасти входять морепродукти, такі як: королівська креветка, бейбі восьминіжка та мідія у панцирі. До морепродуктів додаються томати чері та базилік.  250г
350,00 
Різотто з білими грибами та качиним філе
Різотто готуємо за класичним італійським рецептом з листочками чебреця, .додаванням смажених білих грибів з медом, з вершковим маслом та пармезаном. Зверху викладаємо смажене на дровах качине філе, що тонко слайсується. Та посипаємо пармезаном.  330г.
430,00 

Піца

QUATTRO FORMAGGI з вершковим соусом,моцарелою,брі,блакитним сиром та трюфельною рікотою
з вершковим соусом, моцареллою, брі, горгонзолою та трюфельною рікоттою з Extra Virgin.  420г
300,00 
MARGARITA з моцарелою, томатами чері та фрешовим базиліком
Піца на дріжжовому тісті  з моцареллою, в'яленими томатами чері та фрешовим базиліком.  400г.
245,00 
PEPERONI салямі пепероні на моцарелі з соусом маринара (по бажанню можна замінити пепероні на прошуто)
Салямі папероні (гостра) на моцареллі з соусом маринара.По бажанню можливо замінити пепероні салямі на прошутто. 400г
320,00 
Фокачіні з італійськими травами,пармезаном та топінадою з маслин
         Випечений коржик з тіста для піци, що змащений соусом з часником та петрушкою, оливковою олією. Ріжеться на шматочки та посипається тертим пармезаном. Поряд подається топінада із маслин (маслини, оливки, часник,оливкова олія). 250/30г
110,00 
Піца Churrasco з сезонною зеленню
Піца зі слайсами смаженого ошийку, цибулі,на вершковому соусі та   моцареллою. 400г
330,00 

Гарніри

Картопля молода на грилі
для приготування гарніру використовується варена в мундирах мілка картопля, яка смажиться у дровяній печі до золотистого кольору, при подачі поливається часниково-розмариновою оливковою олією,прикрашається свіжим розмарином
60,00 
Лаваш з зеленню та сиром Сулугуні
Тонкий лаваш, до якого додають в середину  сулугуні та зелень (петрушка і кріп).
135,00 
Овочі гриль
Овочі що запікаються на дровах, на решітці-гриль, до складу входять: помідори, кабачок, баклажан, болгарський перець, цибуля, глива, печериці. Перед запіканням маринуються у соєвому соусі та оливковій олії. При подачі поливаються часниковою олією з петрушкою та перцем чилі. Декоруємо зеленню: листочки петрушки та кропу.  180г
150,00 

Десерти

Яблучний штрудель з ізюмом
Яблучний штрудель являється частиною нашого авторського бачення класики. Начинку до штруделя ми готуємо на цукрово-масляній карамелі, обсмажуємо яблуко крупними кубиками. До яблука у карамелі ми додаємо випечене листкове , замочений у коньяці ізюм. Начинку ми покриваємо тонким витяжним тістом та промазуємо зверху карамеллю. Шматок яблучного штруделя ми подаємо на Англійському соусі (згущене молоко + вершки) з ванільним морозивом та сезонною ягодою. 250г
190,00 
Морозиво манго 100г
Для приготування використовуються натуральні пюре, заморожені ягоди, та натуральні інгрідієнти:італійське пюре манго, вершки, глюкоза.  100г
100,00 
Морозиво лавандове 100г
Для приготування використовуються натуральні пюре, заморожені ягоди, та натуральні інгрідієнти:вершки, глюкоза, жовтки, суха лаванда.  100г
100,00 
Лавандове крем-брюле
вершковий крем,заварений на яєчних жовтках з додаванням сухої лаванди. Карамелізується цукром. Подається з полуничним морозивом, полуничним кулі(полуничне(без кісточок) пюре з додаванням цукру, доведеним до кипіння), декорується крихтою з білого шоколаду та пелюстками свіжих квітів і верхівки мяти.  180г.
195,00 
Шоколадний торт з карамеллю,горіховим праліне та морозивом
Адаптований під авторську кухню шоколадний торт зі шматочками чорного шоколаду всередині. Подається теплим та поливається солоною карамеллю. Посипається горіховим праліне та шматочками кешью. До торту подається ванільне  морозиво.  250г
190,00 
Чизкейк з маракуйєю та ванільним морозивом
Наш авторський чізкейк, від шеф-кухаря, готується на основі сиру Каліфорнія, холодним способом. Викладається на крекерну основу, що випікається з вершковим маслом. Частина маси залишається білою, у другу частину додаються пюре маракуйї. Дві частини поєднуються і покриваються желе і маракуйєвого пюре з кісточкоюю. Подаємо з половинкою маракуйї та ванільним морозивом.  240г
225,00 
Морозиво ваніль,полуниця,шоколадне на вибір
Все морозиво у ресторані власного виробництва. Для приготування використовуються натуральні пюре, заморожені ягоди, та натуральні інгрідієнти.Ваніль: вершки, жовтки, глюкоза, вариться су-від.Полуниця: заморожена полуниця, вершки, глюкоза.Шоколад: шоколад чорний 80%, какао, вершки.Можна замовляти асорті з кількох видів морозива.100г.
90,00 
Морозиво пармезанове (солоне)
Морозиво вариться су-від з використанням сиру Грана-Падано, на основі вершків та яєчних жовтків, глюкози. Подається з шоколадною крихтою: білого та чорного шоколаду. З тюліпними вафельками.  100г
100,00 
Дегустаційний набір десертів
До дегустаційного набору входять маленкі шматочки наших десертів із меню:Штрудель Чізкейк Панакота Морозиво Шоколадний торт 250г
240,00 
Панакота класична з малиновим кюлі та ягідним желе
Класична італійська панакота - це десерт із вершків, цукру та желатину. Дословний переклад “Варені вершки”. Вершкова панакота за нашим авторським поглядом компонується малиновим  кюлі та ягідним мармеладом (з темної ягоди : смородина чорниця, ожина, на вибір шефа). Прикрашаємо все крихтою із білого шоколаду та свіжою м’ятою.  185г
190,00 

Українські страви

Асорті українського сала та буженіна
До асорті сала  та буженини входять 2 види сала: це солене з зеленню та часником та копченя власного виробництва. Буженина, що входить до складу асорті, готується за класичним італійським рецептом.До подачі Асорті входять гірчиця, барбекю, маринована червона цибуля, сухарики з чорного хліба, малосольні огірки та листочки шпинату.  150г
145,00 
Справжній український борщ томлений в печі на дровах з ребром,українськими закусками
Наш авторський борщ готується на концентрованому курячому бульйоні та молодих овочах(морква,цибуля,буряк,капуста),що пасируються з томатною пастою.Подаємо з розтомленим ребром у соусі Демігляс. 450г.
290,00 
Вареники з розтомленими щоками
Авторські вареники на заварному тісті, що тонко розкатується та защипується з начинкою із розтомлених щок, курки та яловичини. Подаємо зі смаженою цибулею, вершковим маслом, свіжою зеленню та сметаною.  180/30г
145,00 

Устриці

Голланський афінаж 2 (Нідерланди)

150,00 
Святий Патрік 2 (Ірландія).

130,00 
Жилярдо 2 (Франція)

230,00 
Фін де Клер 2 (Франція)

130,00 
Біла перлина 2

150,00 
Устриця Чорна королева

230,00 
Соус до устриць
Авторський соус, який поєднує в собі олію оливкову,цибулю синю,оцет бальзамік,соус кисло-солодкий.  15г.
10,00 

Азійські страви

Баклажани Цай-Дао зі смаженими огірками
Азійська закуска, що готується з баклажанів бланшированих, запанірованих у крохмалі топіоки та обсмажується у фритюрі з  Чилі соусом. Подається зі слайсами томатів та смаженими азійськими огірками. Декорується листям кінзи, зеленою цибулею, перцем чилі.  200г
155,00 
Суп Конджи Хо з соусом із морепродуктів та королівською креветкою.
Наша варіація супу поєднує в собі дві частини: це конджі (рисовий рідкий суп) та соус Хо - це соус вперше створений у Гонконзі. До нього входять сушені креветки та кальмари з часником, перцем чилі. У нашій варіації ми додаємо до соусу коктельну креветку. 250г
150,00 
Том Ям
Страва готується на основі концентрованого рибно-креветочного бульона з додаванням кокосового молока. До нього  входять  спеції такі як: кефір-лайм, лемонграсс, корінь галангал, перець чилі, фреш лайму. До складу входять  глива , шиїтаке, кораловий, солом’яний гриби, креветка, червона риба та бебі восьминіг. При подачі декоруємо кінзою та зеленою цибулею. Подаємо з вареним рисом  та кокосовим молоком. 320/50г
450,00 

Соуси

Кетчуп (50г)
Наш авторський кетчуп ми готуємо з томатів,яблучного оцту,цукру,гвоздики та чорного перцю.  50г
45,00 
Грибний соус на основі Деміглясу (50г)
Соус готуємо з грибів гливи,білі гриби,цибулі ріпчастої,сіль,перець,з додаванням соусу Демігляс.  50г
70,00 
Сальса з томатами та Шрірачою (50г)
Нашу сальсу готуємо з помідорів,кетчупу,соусу барбекю та шрірачі з перцем чилі.  50г
40,00 
Ранч (50г)
Готується з майонезу домашнього,часнику гранульованого,укропу,кефіру,солі,перцю.  50г
40,00 
соус барбекю з бурбоном (50г)
соус ми готуємо з кетчупу,бурбону,гірчиці діжонської,цукру тростинного,ворчестера,гранульованого часнику та сушеної цибулі.  50г
45,00 

Бургери

Бургер з соусом Cheese Wizard та яловичою котлетою
Булочка випечена нашим кондитером на сухому молоці, просочується вершковим маслом та осмажується на відкритому вогні. Складаємо бургер з листків ромену, маринованої червоної цибулі та солоного огірка. Котлета з яловичини  , яку ми готуємо з м’яса, смаженої цибулі, жовтків, соусу ворчестер, вершкового масла. Завершаємо бургер соусом, що складається з сиру Чеддер та вершків. Подаємо бургер з картоплею-пай.  320|20г
300,00 
Бургер Fitness style з копченою курячою котлетою
Корисний Fitness бургер, що поєднує у собі смак капусти білокачанної та салату айсберг, замість булочки та  наповнюємо смаком слайсованого томату, солоного огірка, копченої курячої котлети, маринованої цибулі червоної,  підкреслюємо легким соусом айолі з зеленню. Подачу довершують чіпси з овочів: селера, кабачок, морква та спіральки з карамельної молодої моркви.  430г. 
210,00 
Бургер Fitnes style з котлетою телятини
Корисний Fitness бургер, що поєднує у собі смак капусти білокачанної та салату айсберг, замість булочки та  наповнюємо смаком слайсованого томату, солоного огірка, котлети з телятини, маринованої цибулі червоної,  підкреслюємо легким соусом айолі з зеленню. Подачу довершують чіпси з овочів: селера, кабачок, морква та спіральки з карамельної молодої моркви.  400г
275,00 
Бургер Бурбон BBQ chicken
Бургер подається у розібраному вигляді: огірки солоні, цибуля маринована червона, помідори слайсами. Куряче філе, злегка відбиваємо та маринуємо у грецькому йогурті з паприкою та спеціями. Паніруємо у сухарях панко та смажимо у фритюрі. Бургер змазуємо двома соусами:BBQ з бурбоном,Айолі з анчоусами.До бургера подаємо картоплю Пай.  380/20г
300,00 
Дабл бургер з соусом Cheese Wizard та яловичою котлетою
Булочка випечена нашим кондитером на сухому молоці, просочується вершковим маслом та осмажується на відкритому вогні. Складаємо бургер з листків ромену, маринованої червоної цибулі та солоного огірка. Котлета з  яловичини (2шт), які ми готуємо з м’яса, смаженої цибулі, жовтків, соусу ворчестер, вершкового масла. Завершаємо бургер соусом, що складається з сиру Чеддер та вершків. Подаємо бургер з картоплею-пай.420/20г
430,00 

вул. Соборності 48 м. Полтава
+38(068)056-56-56
ПН-ПТ: 12:00 до 23:01
СБ-ВС: 9:00 до 23:00