Лапша пшенична з Хо Шау Ру
Хо Шау Ру-має ще назву ,,тушкована червона свинина,,-була однією з улюблених страв Мао (китайський політик 20сторічя). Підчеревок для страви готується з додаванням імбиру,білого вина,карамелізується з тростинним цукром у сковорідці ВОК.додаємо до нього часник,суміш 5 спецій,зелену цибулю,чилі,доливаємо бульйоном та тушкуємо 1,5 години.До нашої страви входить пшенична локшина та підчеревок Хо Шау Ру, що декоруємо мікрогріном. 150г
125,00 ₴
Бургер з копченою куркою
Бургер з копченою куркою-Булочка для бургера власного виробництва ,прогрівається в печі на вугіллі.Котлета готується з курячого бедра з ріпчатою цибулею та сухою аджикою.Складаємо всередину листя ромену,солоний огірок,слайси томату,та мариновану червону (ялтинську) цибулю.Поливаємо сирним соусом з моцарелли,вершків,розсолу з огірка. 230г.
145,00 ₴
Салат Цезар
Салат Цезар-це поєднання салатного листя ромену та айсбергу з класичним соусом цезар на основі каперсів,анчоусів,французької гірчиці,жовтків та суміші оливкової та рослинної олії.До складу входять томати черрі,сухарики,пармезан та смажена курка. 200г